Wijk Balans & Spel – groepscursus Valpreventie

Stichting Wijksport en SBS Sport geven gezamenlijk  de cursus Wijk Balans & Spel. Vanuit de vitaliteitstesten in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek is gebleken dat er veel mensen baat hebben bij oefeningen met het doel om stevig op de benen te staan en daardoor niet te vallen.

Als u ouder wordt wilt u zelfstandig de dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Daarom is het belangrijk om niet te vallen. U krijgt oefeningen op uw eigen niveau en in uw eigen tempo. In de oefeningen is er aandacht voor balans, spel, samenhorigheid, verplaatsen van het lichaamsgewicht en veiligheid in uw omgeving.

De cursus wordt gegeven op woensdag van 12.00 tot 13.00 uur in de sporthal op het sportcomplex Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede. 

Voor het aanmelden of informatie opvragen kunt u terecht bij: Roben Schenk van Stichting Wijksport, telefoon 06 33567036, e-mail roben@stichtingwijksport.nl of Pieter Barte van Stichting SBS Sport, telefoon 06 11357542, e-mail pbarte@hotmail.nl

Laat een reactie achter